top of page
IMG_4229_edited_edited.jpg

Življenje za fotoaparatom

Moje fotografsko potovanje se je začelo z občudovanjem očetovega fotoaparata. S strahom sem ga prvič prijel v roke in na skrivaj naredil nekaj škljocev. To so bili še časi fotografiranja na film, ko so bili fotoaparati neznansko dragi in ko si  na fotografije čakal skoraj teden dni.

 

Nadaljevalo se je z ljubeznijo do umetnosti in izražanja čustev skozi objektiv.

 

Sem strasten poročni fotograf, ki z ljubeznijo in predanostjo zajema nepozabne trenutke vajinega najpomembnejšega dne. Vesel in ponosen sem, da lahko delam v čudovitem svetu poročne fotografije.

 

S svojim edinstvenim fotoreportažnim pristopom in občutkom za detajle se trudim zajeti pristno zgodbo vajine ljubezni in vajinih čustev. Moj fotoreportažni pristop je iskren, dinamičen a hkrati zabaven, na trenutke zahteven in čustven.  Vsak trenutek je zame dragocen, in moj cilj je, da skozi fotografije pričaram vzdušje, ki odraža vajino resnično zgodbo.

Sodelovanje s pari,  me navdihuje in motivira, da ustvarim fotografije, ki bodo za vedno ohranile čar vajinega poročnega dne. Skozi sproščeno vzdušje in nevsiljivo prisotnost si prizadevam, da vsak posnetek odseva vajina medsebojna čustva in iskrenost vajinega poročnega dne.

Na svoji skoraj 20 letni poti sem imel privilegij sodelovati z več kot 200 pari in ustvarjati spomine, ki ostanejo večni. S svojim delom želim preseči zgolj dokumentiranje dogodkov in vam podariti umetniške, čustveno bogate slike, ki jih boste s ponosom delili z vašimi otroki, vnuki in pravnuki.

 

Vabljena, da raziskujeta moj portfelj in odkrijete, kako lahko skupaj ustvarimo magične spomine na vajinem poročnem dnevu. Veselim se, da bom lahko z vama delil to čudovito potovanje ljubezni in fotografije.

                                                                                                                                                                                Primož Ermenc

Kako pričnemo sodelovati?  

023Poroka Tanja & Uroš  23.09.2023.jpg

1

Pregled Portfelja

Vse se prične s tem, da si ogledata moj portfelj porok :) In če vama je všeč moj stil fotografiranja ..... nadaljujemo na naslednji točki :)

2

Povpraševanje

Po prejetem povpraševanju, običajno v parih urah, po navadi pa še prej, prejmeta od mene odgovor. Najhitreje vama odgovorim preko FBja

3

Sestanek

Z vama se z veseljem sestanem, da vama še podrobneje in v živo  predstavim svoje izdelke. 

Pred samo poroko se sestanemo, da temeljito pregledamo potek vajinega poročnega dne. Skupaj zapišemo časovnico, dogovorimo podrobnosti in zabeležimo vajine želje.

Sledi podpis pogodbe.

4

Vajin poročni dan

V skladu z dogovorom se opravi poročno fotografiranje tekom dneva. 

V kolikor imata tekom poroke vidva ali vajini svati kakšno željo glede fotografiranja sem vama na voljo.

5

Fotoknjiga

Par dni po poroki prejmeta nekaj fotografij, katere bosta lahko delila s sorodniki in na socialnih omrežjih.

Približno v štirih tednih prejmeta še vse preostale fotografije.  Za vaju se izdela unikatna spletna galerija vajine poročne zgodbe. 

V primeru, da se odločita tudi za fotoknjigo, jo prejmeta najkasneje v roku osmih tednov.

bottom of page