top of page
IMG_4229_edited_edited.jpg

Življenje za fotoaparatom

Moje fotografsko potovanje se je začelo z občudovanjem očetovega fotoaparata. S strahom sem ga prvič prijel v roke in na skrivaj naredil nekaj škljocev. To so bili še časi fotografiranja na film, ko so bili fotoaparati neznansko dragi in ko si  na fotografije čakal skoraj teden dni.

 

S svojim edinstvenim fotoreportažnim pristopom in občutkom za detajle se trudim zajeti pristno zgodbo vajine ljubezni in vajinih čustev. Moj fotoreportažni pristop je iskren, dinamičen a hkrati zabaven, na trenutke zahteven in čustven. 

Sodelovanje s pari,  me navdihuje in motivira, da ustvarim fotografije, ki bodo za vedno ohranile čar vajinega poročnega dne. Skozi sproščeno vzdušje in nevsiljivo prisotnost si prizadevam, da vsak posnetek odseva vajina medsebojna čustva in iskrenost vajinega poročnega dne.

Na svoji skoraj 20 letni poti sem imel privilegij sodelovati z več kot 200 pari in ustvarjati spomine, ki ostanejo večni. S svojim delom želim preseči zgolj dokumentiranje dogodkov in vam podariti umetniške, čustveno bogate slike, ki jih boste s ponosom delili z vašimi otroki, vnuki in pravnuki.

Vabljena, da raziskujeta moj portfelj in odkrijete, kako lahko skupaj ustvarimo magične spomine na vajinem poročnem dnevu. Veselim se, da bom lahko z vama delil to čudovito potovanje ljubezni in fotografije.

                                                                                                                                                                                Primož Ermenc

bottom of page